ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Οι λέξεις γέμισαν χρώματα και άνθη.


Γεια σας και χαρά σας.
 Με έχει πιάσει για τα καλά η ανοιξιάτικη διάθεση και γέμισα αυτή την ανάρτηση με χρώματα και λουλούδια. Έκανα μια γύρα στα περιοδικά μου και διάλεξα ετερόκλητα αντικείμενα που όμως θυμίζουν έντονα αυτή την εποχή. Έκανα βέβαια και ταξιδάκια νοερά σε διάφορες χώρες μέσα από τις φωτογραφίες των περιοδικών. 
Ξεκινώ από την βροχερή Αγγλία το Cross stitcsh collection και το Cross Sticher  Μαρτίου 2017 είναι γεμάτα φως, χρώμα και λουλούδια.  Από  αυτά επέλεξα αυτό το υπέροχο τσαντάκι που κεντιέται σε λινό ύφασμα με σταυροβελονιά και  french knot.



  Δεν αντιστάθηκα στην ομορφιά των τριαντάφυλλων..... Είναι τόσο καλοφτιαγμένα και με απαλά χρώματα γεμάτα ρομαντική διάθεση.

Εντάξει, εδώ οι πεταλούδες γεμίζουν ασφυκτικά το κάδρο. Αν και προσωπικά μου αρέσουν τα μίνιμαλ σχέδια, με τράβηξαν τα πολλά και διαφορετικά σχέδια που μπορούν να κεντηθούν και μόνα τους.

Και από Αγγλία "πετάχτηκα" Τουρκία. Το περιοδικό Kanavice είναι από τα αγαπημένα μου ακριβώς γιατί δεν βρίσκω ποτέ "μελαγχολικά" σχέδια, όλα τα project έχουν "άρωμα" Ανατολής και είναι έτσι στημένα και καλοσιδερωμενα για να θυμίζουν νοικοκυρεμένα σπίτια.

 Το σχέδιο το βλέπετε σε τρεις εκδοχές. Κάλυμμα κρεβατιού και μαξιλάρια, κάδρο και κουρτίνα.
 Είναι από τα πιο αγαπημένα.

Αφήνοντας το Kanavice έπιασα ένα από τα πιο αγαπημένα περιοδικά το Point de croix από την όμορφη Γαλλία. Λατρεύω τα σχέδια, τα χρώματα και τα υφάσματα. Πάντα είναι εκλεπτυσμένα μίνιμαλ και ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι άπαιχτος.





Τελειώνω με ένα ρομαντικό sampler.
 Αυτά για τώρα. Αν σας άρεσαν και θέλετε περισσότερες πληροφορίες μη διστάζετε  να επικοινωνήσετε.

3 σχόλια:

  1. Πραγματι Νάσια μου τα σχεδια σου γεμισαν χρωματα που η Ανοιξη φέρνει με τον ερχομο της... μας φτιαχνουν την διάθεση ... να περνας ομορφα οτι και ν ακανεις .. φιλακιαααα1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις ότι το Cross Stitch Collection του Μαρτίου 2017 είναι το τελευταίο? Λάτρεψα τις πεαλούδες. AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού να πρωτοσταθεί το μάτι μας Νάσια!! Όλα υπέροχα, ο κλέφτης μου άρεσε πολύ και το τελαράκι με τα ζωηρά του σχέδια!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή