ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Παιδικά, για αγοράκια και για κοριτσάκια

Αυτοκινητάκια, πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα για μαξιλάρια, σεντόνια, πετσέτες.Ένα μαξιλάρι με πολλά σχέδια μπορεί να αποτελέσει αφορμή για τη δημιουργία ακόμη και μιας παιδικής κουβερτούλας. Υπάρχουν υφάσματα με έτοιμα τετράγωνα που μπορείτε να εφαρμόσετε από ό, τι είδα τα σχέδια. Και για τη φίλη μουτην Αναστασία που θα γίνει σύντομα μαμά δημοσιεύω και τα γραφικά. 
      Μπορείτε να πατήσετε πάνω στην εικόνα και να δείτε καλύτερα το σχέδιο. Ανάλογα με το πρόγραμμα φωτογραφιών, που έχετε, θα μπορέσετε να κάνετε και μεγέθυνση για να βλέπετε το σχέδιο. Καλή επιτυχία!!!
Μαρουδίτσες, παιδάκια, αυτοκινητάκια, παιχνίδια έχουν την τιμητική τους στις φάσες που μπορούμε να βάλουμε παντού.Νεράιδες νάνοι ξεπηδούν από τις σελίδες των παραμυθιών και γίνονται σχέδια για το παιδικό δωμάτιο.
Τα γραφικά υπάρχουν, απλά για εξοικονόμηση χώρου δεν τα προβάλλω. Όποια θέλει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και να της τα στείλω.


Επαναλαμβανόμενα σχέδια.
Κεντιούνται σε μαξιλάρια, κουβερτούλες, σεντόνια, σαλιάρες, πετσέτες και όπου μπορείς να φανταστείς. Είναι πολύχρωμα, παιχνιδιάρικα σχέδια, που δίνουν χρώμα και χαρούμενη διάθεση.
Μερικές μαμάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για να βαφτίσουν τα αγγελούδια τους. Αφιερωμένα τα παρακάτω σχέδια για να κάνουν προσκλητήρια ή μπομπονιέρες.
Σχέδια για σεντονάκια, πάντες, φάσες, κουβερτούλες για παιδικά δωμάτια.


Τα μοτίφ μπορούν να κεντηθούν όπως είναι το σχεδιάγραμμα και να γίνει η παιδική κουβερτούλα. Έχει δουλίτσα όμως αποζημιώνεσαι στο τέλος από αυτό που βλέπεις. Χαρούμενα σχέδια και χρώματα μπορούν να κεντηθούν σε  χοντρό βαμβακερό ή μάλλινο ύφασμα.


Τα κορίτσια μπορούν να διαλέξουν από αυτά τα υπέροχα σχέδια ό, τι τους αρέσει για το δωμάτιό τους. Κεντιούνται γρήγορα και το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο.


Ελέφαντες, κουνελάκια, προβατάκια, γάτες, μπορούν να κεντηθούν, όπου θέλουμε για να δώσουν μια παιχνιδιάρικη νότα


Μικρές, μεγάλες, ναζιάρες, έξυπνες και πονηρές. 
Γάτες  στολίζουν τα υπνοδωμάτια και όχι μόνο.