ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Project Α Γ Α Π Η


Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε.

    Έξω από το παράθυρό μου βλέπω ένα ηλιόλουστο πρωινό, το οποίο επιβεβαιώνει ότι οι Αλκυονίδες ημέρες είναι εδώ και θα μας ζεστάνουν στο μέσον του χειμώνα. Έτσι σκέφτηκα και εγώ να σας ζεστάνω με την πιο διαχρονική αλήθεια: την Α Γ Α Π Η. Την άδολη, ανεπιτήδευτη, αέναη, ισχυρή, ειλικρινή, αληθινή και πολύ πολύ συγκινητική αγάπη ανάμεσα στον μπαμπά και την κόρη και όχι μόνο. Και μιλώ για τους ισχυρούς δεσμούς, οι οποίοι αναπτύσσονται ανάμεσα στους γονείς και στα παιδιά και οι οποίοι μπορεί να εκφραστούν με απλά πράγματα. 
    Η αγάπη δεν χρειάζεται στολίδια και   περιττά πράγματα. Φτάνει η αλήθεια της ψυχής.....
   Η φίλη λοιπόν Έφη αποφάσισε έμπρακτα να δείξει τα συναισθήματά της σε ένα κομβικό σημείο της ζωής της όταν αποφάσισε να πάρει τη "σκυτάλη" από την οικογένειά της και να δημιουργήσει τη δική της.
      Μιλήσαμε πολύ, ψάξαμε και ιδού. Ένα απλό μαντήλι, με το οποίο αποχαιρετά την παλιά της ζωή ετοιμάστηκε για να δοθεί στον αγαπημένο μπαμπά πριν τον γάμο. Με τις φωτογραφίες επέλεξα να σας δείξω τα στάδια δημιουργίας. Για τις γραμματοσειρές κλπ ισχύουν αυτά τα οποία έχω γράψει σε παλαιότερες αναρτήσεις. Νομίζω ότι η συγκίνηση και οι όμορφες στιγμές που έζησαν οι πρωταγωνιστές είναι πολύ δυνατές και καλύπτουν κάθε τι άλλο!!!!

Φιλιά!!!


1 σχόλιο:

  1. Πάρα πολύ όμορφο πραγματικά και συγκινητικό και πρωτότυπο και μήνυμα γεμάτο αγάπη και ευαισθησία !!!!! Μπράβο της και σε σένα που το πέτυχες τόσο ωραίο !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή