ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Ιστοσελίδες με δωρεάν σχέδια για κέντημα, ηλεκτρονικά καταστήματα

Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

     Φίλες, ΠΡΟΣΟΧΗ, όταν προσπαθείτε να κατεβάσετε σχέδια οι ιοί  παραμονεύουν. Βεβαιωθείτε, ότι η ιστοσελίδα είναι εντάξει και προχωρείστε.  Υπάρχουν δωρεάν πρόσθετα στον FIREFOX, όπως το WOT που σε προφυλάσσουν από δυσάρεστες εκπλήξεις.


         Μια ιστοσελίδα που δίνει κάθε μέρα δωρεάν σχέδια. Απαιτείται η εγγραφή  για να μπορεί κάποιος να "κατεβάσει".Έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις τα σχέδια των τελευταίων 5 ημερών.  Έχει πληθώρα σχεδίων, που μπορείς να τα αγοράσεις  με τους πόντους που έχεις . Σου δίνει αρχικά μπόνους όμως για να συνεχίσεις πρέπει να ακολουθήσεις μία διαδικασία. Γλώσσα, Αγγλικά. 

Ηλεκτρονικό κατάστημα με μοντέρνα σχέδια και καλές τιμές. Έχει ποικιλία υφασμάτων. Πρόβλημα αποτελεί η γλώσσα για όσες δεν ξέρουν Γερμανικά. Η εικόνα  όμως σε αποζημιώνει.

Αυτά προς το παρόν, έπεται συνέχεια....

       Ιστοσελίδα που παρουσιάζει την παράδοση της Ουκρανίας στο κέντημα και δίνει δωρεάν όλα τα σχέδια. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε και οι λάτρεις του παραδοσιακού θα τα εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

      Και ποια από εμάς δεν χρησιμοποιεί τις κλωστές DMC!!!!! Εδώ θα περιηγηθείτε σε μία άρτια ιστισελίδα που τα περιέχει όλα. Αν εγγραφείτε και στο club θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε μία σειρά από δωρεάν σχέδια.
   Αυτά για σήμερα. Καλό σαββατοκύριακο!!!!
   Είναι μία Πολωνική ιστοσελίδα ηλεκτρονικό κατάστημα με ενδιαφέροντα σχέδια. Βοηθάει η αγγλική μετάφραση και έχει μια ιδιαιτερότητα. Στη δεξιά πλευρά γράφει photo to cross stitch. Σας παραπέμπει σε μία σελίδα όπου με απλά βήματα εισάγετε μία οποιαδήποτε φωτογραφία από τον Η/Υ σας και μετατρέπεται άμεσα σε σχέδιο κεντήματος. Ίσως με μια φωτογραφία ενός παλιού κεντήματος μπορέσετε να βγάλετε το σχέδιο που σας παίδευε και σας δυσκόλευε. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε στον Η/Υ σας.

    Εδώ μπορεί να μπερδευτείτε. Όμως αριστερά στα περιεχόμενα με μια προσεκτική ματιά μπορείτε να   ανοίξετε τα νούμερα 71, 72, 73 που έχουν δωρεάν σχέδια για κέντημα. Συνολικά περιλαμβάνει και σχέδια για πλέξιμο, βελονάκι και ράψιμο.
     Πολλά μικρά και μεγάλα σχέδια δωρεάν. Ενδιαφέρουσα σελίδα για περιήγηση. Μπορείτε να βρείτε πολλές τάσεις στο κέντημα.  Είναι Σουηδική σελίδα και είναι μεταφρασμένη και στα αγγλικά.
Η ιστοσελίδα είναι ηλεκτονικό καταστημα των κλωστών anchor. Περιέχει πολλά όμορφα δωρεάν σχέδια .

  Όμορφα και απλά σχέδια για μωρά και όχι   μόνο .... Γλώσσα Αγγλικά...

Σε αυτή την ιστοσελίδα αριστερά έχει ένα κατάλογο από δωρεάν σχέδια που καλύπτουν πολλά θέματα. Γλώσσα  Αγγλικά. 
       Ρωσική ιστοσελίδα με ενδιαφέροντα σχέδια. Προσοχή στην αντιγραφή των σχεδίων. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε τον αυτόματο μεταφραστή για να ξέρετε περίπου τι διαβάζετε. 
Μικρά και όμορφα δωρεάν σχέδια.. Γλώσσα Αγγλική.
   Σας δίνω αυτό το σύνδεσμο μεταφρασμένο στα ελληνικά από τη ρωσική γλώσσα γιατί μπορεί να μπερδευτείτε στην επιλογή των σελίδων. Έχει αρκετά δωρεάν σχέδια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Αν ξέρετε  ρωσικά ακόμη καλύτερα. Θα είστε και πιο άνετες.
Όμορφα δωρεάν σχέδια για κέντημα αλλά και πλέξιμο. Γλώσσα Αγγλικά. 
       (stitchfanclub)
       Σας προτείνω αυτή τη σελίδα για την ποικιλία των σχεδίων. Είναι Ουκρανική και η ιδιοκτήτρια ζητά, αν κατάλαβα καλά, με ένα μήνυμα από το κινητό να γίνει κάποιος συνδρομητής για πάντα. Το μήνυμα κοστίζει γύρω στα 3 ευρώ, νομίζω, δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Είμαι προσωπικά επιφυλακτική, κυρίως για τον αριθμό τηλεφώνου, που θα χρησιμοποιήσουμε, όμως η καθεμία από εσάς μπορεί να δοκιμάσει αν θέλει. Έχει σχέδια για κάθε γούστο και σας δίνω ως σύνδεσμο την αγγλική μετάφραση που είναι και πιο εύκολη για μας.
Μία ιστοσελίδα όπου μπορείς μετά την εγγραφή, να συζητήσεις,, να ανεβάσεις τα δικά σου έργα και να κατεβάσεις δωρεάν σχέδια. Είναι αυστριακή και είναι γραμμένη στα αγγλικά. Έχει περιορισμό, νομίζω πέντε σχέδια κάθε φορά. 
Μία βουλγαρική ιστοσελίδα γραμμέννη στα αγγλικά με διάφορα σχέδια. Αριστερά στο μενού θα δείτε  free designs. Ανοίξτε το και μπορείτε να "κατεβάσετε" όσα σας αρέσουν.
Μία αμερικάνικη ιστοσελίδα με αρκετά δωρεάν σχέδια. Είναι μικρά παιχνιδιάρικα και αρεκετά εύκολα να κεντηθούν.
Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα με πολλά σχέδια απλά και πιο σύνθετα. Εκτός από τα δωρεάν από όπου είναι το link μπορείτε να δείτε και άλλα πράγματα.
Διάλεξα αυτή την ιστοσελίδα, γιατί θα δείτε με animation πως να κάνετε αζούρ και άλλες βελονιές. Στο μενού αριστερά γράφει free patterns. Καλή περιήγηση.
Αυτή η ιστοσελίδα δεν προσφέρει δωρεάν σχέδια, όμως μου έκαναν εντύπωση τα μαξιλάρια και τα κεντημένα χαλιά. Έχει αναμφισβήτητα όμορφα γεωμετρικά σχέδια και σου δίνει ιδέες. Είναι γραμμένη στα Αγγλικά.

Στην ιστοσελίδα που θα βρεθείτε υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια. Πατήστε πάνω στην κόκκινη λέξη και θα τα δείτε. Αν πατήσετε και πάνω στο σχέδιο θα έχετε το γραφικό ενώ τα  νούμερα των χρωμάτων είναι ακριβώς από κάτω.
Αμερικανικό ιστολόγιο με όμορφα μικρά σχέδια.

Στη σελίδα θα βρείτε όμορφα γραφικά από μία πολύ καλή σχεδιάστρια την Teresa Wentzler.


    Από τη μακρινή Χιλή προέρχεται αυτή η ιστοσελίδα, και έχει μετάφραση στα αγγλικά και γαλλικά. Μπορείτε να βρείτε αρκετά δωρεάν σχέδια και να τα εκτυπώσετε. Ενδιαφέρον έχουν τα επαναλαμβανόμενα γεωμετρικά που μπορούμε να τα χρησινοποιήσουμε για ολογέματα κεντήματα.

Πολλά μικρά χαριτωμένα σχέδια για μοντέρνα κεντήματα και για δημιουργίες με φαντασία.
  

    Ιταλική ιστοσελίδα με πολλα σχέδια για κάθε γούστο. Θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να περιηγηθείτε. Σίγουρα θα βρείτε πολλά σχέδια που σας ενδιαφέρουν.


    Ρωσική ιστοσελίδα με πολλά σχέδια για διάφορα γούστα. Προσοχή, γιατί γενικά σε αυτές τις σελίδες υπάρχουν πολλές διαφημίσεις & μπορεί κατά λάθος να μπείτε σε ιστοσελίδες που δεν θέλετε.     Ισπανική ιστοσελίδα με πάρα πολλές ιδέες για κέντημα και πλέξιμο. Στην αριστερή μπάρα θα βρείτε πολλές κατηγορίες σχεδίων μονόχρωμων και πολύχρωμων. Ιδιαίτερα ενημερωμένη σε παλιά σχέδια του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα. 

http://www.ricamo-punto-croce.com/http://www.ricamo-punto-croce.com/

  Ιταλική ιστοσελίδα με πολλά πολλά μικρά σχέδια για ατελείωτους συνδυασμούς.Είναι κατηγοριοποιημένα και μπορείς να επιλέξεις από μια σχετικά μεγάλη ποικιλία.


16 σχόλια:

 1. To all creative amateur and professional designers of cross stitch, blackwork and hardanger designs!
  You are welcome to join Designer's Pool to sell your designs on our popular website. We have designers and customers from all over the world. Please visit www.ant-of-sweden.com for more info. Direct link to details is www.ant-of-sweden.com/designpool_popup.php?l=2#.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. θα μπορουσες να με βοηθήσεις με site που έχουν πατρόν απο σεμέν ή καρε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. που μπορω να δωσω για αγορα κεντηματα και σεντονι με χειρωποιητη δαντελα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. σε παρακαλώ θα μπορούσες να μου βρεις σχέδια για κοχύλι, αστερία, χταπόδι ή κάτι παρόμοιο; θέλω να καντήσω το βυθό σε σεντονάκι και το μόνο που βρείκα είναι ψάρια
  ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εχω πααααρα πολλες κλωστες dmc και θέλω να τα δώσω σε κάποια που ασχολείται ακόμη.. όποια ενδιαφέρεται θα με βρει εδώ http://www.facebook.com/proiontaprospolisi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με ενδιαφέρει. Λατρεύω το κέντημα, δηλ. τη σταυροβελονιά!

   Διαγραφή
 6. πως μπορω να εχω σχεδια σας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλησπέρα, πείτε μου ένα site που να πουλάει πετσετες για σταυροβελονια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Νάσια αυτή η σελίδα δεν λειτουργεί:
  http://www.free-beading-patterns.com/index.shtml

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καλή σας μέρα!!!! Πριν πολλά πολλά χρόνια η μητερα μου είχε ξεκινήσει ένα κεντητό πίνακα της gobelin με αριθμό 12460. Δεν τον τελείωσε όμως και μετά από τόσα χρόνια το κεντρικό κομμάτι έχει σβηστεί. Υπάρχει τρόπος να βρω το σχέδιο σε χαρτί; Είναι αμαρτία τόσες κλωστές και τόσος κόπος να πάει χαμένος. Εχετε να μου προτείνεται κάτι αλλο; Ευχαριστώ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Καλησπερα ειδα το κεντημα με τα τετραγωνακια και την χρυση κλωστη θελω να ρωτησω που μπορω να βρω αυτο το συγκεκρενο υφασμα με τα τετραγωνακια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Καλή σας Μέρα και Καλή Χρονιά!
  Θα ήθελα να μ'ενημερώσετε για το εξής:
  Φωτογραφία που έχω στη διάθεσή μου, μπορεί να εκτυπωθεί σε καμβά κεντήματος στις διαστάσεις που θα δώσω?
  Είναι μία φωτογραφία που έχει βραβευθεί σε διαγωνισμό και θέλω να την κεντήσω και να την χαρίσω κάπου.
  Πείτε μου παρακαλώ άν γίνεται αυτό που ζητάω.
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
  Βιβή Νικολάου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Νάσια,πες μου σε παρακαλώ, που μπορώ να βρω καμβά (ψάθα), που να έχει την εικόνα της Παναγίας (οι άλλες εικόνες), για να την εκτυπώσω; Θα με βοηθήσεις πολύ!!!
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
  Εύφη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή