ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι.....


    Σας γράφω κοιτώντας το συννεφιασμένο κυριακάτικο ουρανό και αποχαιρετώ το καλοκαίρι που τελικά δεν μας έκανε το χατήρι να συνεχίσει έστω και για λίγο.
    Είχα από καιρό να κάνω αυτή την ανάρτηση όμως η καθημερινότητα με ανάγκαζε να απέχω. Δεν θα γράψω πολλά, αλλά θα "μιλήσουν" οι φωτογραφίες.
    Πάνω στις αγαπημένες πετσέτες αποτύπωσα μια καλοκαιρινή εικόνα και πρόλαβα να τη φωτογραφίσω στην αγαπημένη μου παραλία.








Επειδή, παιδεύτηκα πολύ με το σχέδιο των κοχυλιών, όχι γιατί ήταν δύσκολο αλλά γιατί δεν ήταν καλά τα γραφικά, αποφάσισα λοιπόν με αυτές τις φωτογραφίες να δείτε το σχέδιο και αν επιθυμείτε να το φτιάξετε.
Ο κοχλίας.
                      


Ο αστερίας.


Το κοχύλι.


Τα σχέδια από τη μικρή πετσέτα.



Σας χαιρετώ προ το παρόν και ελπίζω σύντομα να τα ξαναπούμε.

5 σχόλια:

  1. Καλό φθινόπωρο να έχεις. Οι πετσέτες που κεντησες τόσο όμορφα θα κρατάνε όλο το χρόνο τη δροσιά και το άρωμα της θάλασσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααααα είσαι φοβερή !!!! Πολύ ωραίες οι πετσέτες και μ αρέσει και το θέμα πολύ !!!! Σ ευχαριστούμε και για τα αναλυτικά σχέδια, γιατί αυτό είναι μία πονεμένη ιστορία στις πετσέτες χα χα μετράω και ξαναμετράω, ή κάνω και καμιά αφαίρεση κάποιας σειράς για να καταφέρω να χωρέσω κάποιο σχέδιο ..... Πολύ καλοδουλεμένες ... γεια στα χέρια σου !!! Καλό Φθινόπωρο !!! Σε φιλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχες πραγματικά κι εγώ αυτό το καιρό έχω πέσει με τα μούτρα στο κέντημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Νάσια!! Σε θαυμάζω, γιατί η σταυροβελονιά θέλει τόσο μέτρημα και προσοχή που με έκανε να εγκαταλείψω σύντομα την προσπάθεια!! Τα χρώματα που διάλεξες είναι πολύ όμορφα. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κλωστες που χρησιμοποιησες ειναι ντεγκραντε πολυχρωμες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή