ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Επιστροφή με ένα γιορτινό κέντημα με χάντρες

Καλημέρα σας κορίτσια, αγαπημένες φίλες.


     Επέστρεψα μετά από δυο απανωτά ταξίδια και μια φοβερή και τρομερή ίωση, η οποία δεν μου άφησε δύναμη για τίποτε. Βέβαια όλο αυτό το διάστημα δεν μπορώ να πω ότι καθόμουν. Και οι αποδείξεις θα έρθουν στις επόμενες αναρτήσεις, όμως ειλικρινά, δεν έχω ανακτήσει τις δυνάμεις μου.

  Σήμερα λοιπόν, θα σας παρουσιάσω ένα γιορτινό Χριστουγεννιάτικο κέντημα για το οποίο γράφω με λεπτομέρειες τον τρόπο κατασκευής του. Θα  το λατρέψετε, να το κεντήσετε και να το στρώσετε αφού λαμπυρίζει με τις πολλές του χάντρες και φέρνει γιορτινό κλίμα στο σπίτι. 
     Φιλοξενείται στο περιοδικό BRAVA στο τεύχος Δεκεμβρίου και εκεί θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για να το κεντήσετε και να το χαρείτε.


     Το κέντημα ανήκει στη συλλογή των καταστημάτων, Αφοι Γιαννόπουλοι, τα οποία  βρίσκονται στην όμορφη Θεσσαλονίκη και είναι πειρασμός για εμάς που ασχολούμαστε με το κέντημα και το πλέξιμο. Η ποικιλία σχεδίων και υλικών είναι τεράστια και ικανοποιεί κάθε γούστο. 

Σας γράφω όλα τα μυστικά και τους τρόπους για να το φτιάξετε χωρίς κόπο και γρήγορα. 

Επίσης, υπάρχει και το διάγραμμα του σχεδίου, το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε όσες φορές θέλετε για να το κεντήσετε στο επιθυμητό μήκος. Και για απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Ευχαριστούμε για την πρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περαστικά σου να γίνεις γρήγορα καλά να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να συνεχίσεις τις δραστηριότητές σου, εμείς θα είμαστε εδώ και θα σε περιμένουμε,,,,φιλάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή