ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Προτάσεις για διακόσμηση παιδικού δωματίου με κέντημα.

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα.
 
   Ο χειμώνας ακόμη δεν φαίνεται και η διάθεση είναι πολύ καλή, αφού ο ήλιος κυριαρχεί σήμερα. Έχω χωθεί κυριολεκτικά στα αγαπημένα Labores de Ana Bebe και ψάχνω, ψάχνω..... Βλέπετε  από ώρα σε ώρα ένα νέο μέλος θα "εισβάλλει" στη ζωή μας φουριόζικο και θα μας γεμίσει ελπίδα και χαρά. Ακόμη κι αν έχω φτιάξει ήδη για το νέο μωρό το κάτιτις μου οι ιδέες δεν με αφήνουν αδιάφορη.
   Σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από αντικείμενα που μου άρεσαν και δεν θέλουν υπερβολικό χρόνο για να γίνουν.
   Τι λέτε για ένα καδράκι ή πανώ ή μαξιλάρι ή κουβερτούλα με το τρενάκι;


    Και μια πρόταση για παπλωματάκι, όπου κομμάτια από ύφασμα εναλλάσσονται με κεντημένα ζωάκια....



Λεπτομέρεια τα μαξιλάράκια. Ένα κεντρικό μοτίβο με τα ίδια ζωάκια σε ανάλογο μέγεθος προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη και τσαχπόνικη πινελιά. Με την εναλλαγή των υφασμάτων το σχέδιο αναδεικνύεται και φαίνεται αρκετά μοντέρνο. Προσοχή στα χρώματα των υφασμάτων. Δεν πρέπει να είναι έντονα. Πρέπει να αναδεικνύουν το σχέδιο.




















      Και ένα πανώ  για κεφαλάρι συμπληρώνει το δωμάτιο με την ίδια αισθητική. Μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε και κουρτίνα. Μολύβια και παιχνιδιάρικα ζωάκια δημιουργούν μια πολύ όμορφη σύνθεση.








  







    


                               Και ένα άλλο πανώ μολύβι.



    Προσεχώς ρολόγια για το bazaar,   που πρόκειται να γίνει για την οικονομική ενίσχυση του Χριστοδούλειου Ιδρύματος   μέσα στο Νοέμβρη....





1 σχόλιο: