ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Κουβερτούλα για μωράκια και άλλα....

Καλησπέρα.

  Λίγο μουδιασμένη, λίγο στεναχωρημένη από όλα αυτά, που συμβαίνουν γύρω μας και αποδομούν σταδιακά τις σχέσεις μας, που μας κάνουν να βλέπουμε το διπλανό μας καχύποπτα, εχθρικά, χαιρέκακα και μερικές φορές με ανακούφιση, γιατί "την πληρώνει" αυτός και γλιτώνουμε εμείς.  Άραγε γλιτώνουμε, ή περιμένουμε τη σειρά μας;
Έτσι ξεκινώ την, κατά τα άλλα, ανάλαφρη ανάρτηση.  Είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού και ενάντια σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αρνητικά και σε όσα ενδεχομένως έρχονται επιμένω με χρώμα και διάθεση καλή. 
  Εχω διαχωρίσει αυτή την πλευρά της ζωής μου, όσο μπορώ από την σκληρή καθημερινότητα. αποτελεί για εμένα μια απόδραση, από σκέψεις, έννοιες, στεναχώριες....
  Για όλες τις μαμάδες, τις γιαγιάδες, τις φίλες, τις θείες που περιμένουν τον ερχομό μιας νέας ζωής και ανυπομονούν να την υποδεχτούν με χρώματα και σχέδια, αλίευσα από ένα περιοδικό Βραζιλιάνικο αυτή την κουβερτούλα με τα χίλια μύρια πράγματα επάνω. 

 Ό,τι πρέπει για τα πρωϊνά ή τα απογεύματα της ηρεμίας. Με ένα καφεδάκι και καλή παρέα οι συνδυασμοί που μπορείς να βρεις και να κάνεις είναι πάρα πολλοί. Μένει να βάλετε τη δική σας φαντασία.                                             
  Ζωάκια.....


 Σύννεφα και ομπρέλες, πεταλούδες και λουλούδια.....


Ένα σαλιγκάρι, ο ήλιος , ένα ιγκλού.......



Για περισσότερες λεπτομέρειες, για τα γραφικά, τα χρώματα και άλλα επικοινωνήστε...

9 σχόλια:

  1. Μακάρι να έρθει η ώρα να ετοιμάζω κουβερτάκια για τα εγγονάκια που μπορεί να μου κάνουν τα παιδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σκέψεις αυτές έρχονται και σε μένα, αλλά είναι τόσο μακρινές.....

      Διαγραφή
  2. Πολύ γλυκά μοτιφάκια, θα τα χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε καπου ..
    Σ ευχαριστούμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να στολίσουν και άλλα εργόχειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναστασία μου υπέροχη ιδέα η κουβερτούλα και τόσο χαριτωμένη, πολύχρωμη, απαλή... στο κατάστημα ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει ειδικό ύφασμα για κουβερτούλες μωρών..
    Θα αναφερθώ στο θέμα που έχεις αναρτήσει παλαιότερα τα SAMPLERS (Δειγματολόγια) με τα οποία πολύ λίγο έχουμε ασχοληθεί στην πατρίδα μας και είναι κρίμα.....εγώ έχω πάθος με αυτά τα εργόχειρα και πιστεύω ότι αξίζει να κάνουμε κάτι για να τα ξαναανκαλύψουμε, να χαρούμε τη μοναδικότητά τους και την απίστευτη ομορφιά τους, έχω πολύ υλικό που θα χαρώ να αξιοποιηθεί με τη βοήθειά σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οτι έχει να κανει με προικούλα μωρού σου εμπέει μια τρυφερότητα και χαρά .. γιατί ειναι χαρά στην οικογενεια ο ερχομός του..η δική σου κουβερτούλα ειναι πανέμορφη γιατί εχει τοσα πολλα σχεδια επανω..!!! θα σκεπαζει το μωρακι για το οποιο εγινε.. να ειναι κλότυχο και ευτυχισμενο.. φιλακια πολαλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς σε βρήκα στο όμορφο blog σου !!!!Τί υπέροχα σχέδια !!!Ευχαριστούμε !!!
    Χαίρομαι που σήμερα ανακάλυψα το blog σου και έγινα μέλος.
    Νίκη
    nikiad.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή