ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Χρόνια πολλά και άλλα....

Καλημέρα, καλημέρα σας. 
    Χρόνια πολλά!!! Υπέροχες μέρες, γεμάτες μυρουδιές,  αναμνήσεις και πολλές φούριες. Κάτι όμως έχει αλλάξει στην ατμόσφαιρα. Τίποτε δεν είναι ίδιο και πολλές από εμάς περνούν δύσκολες στιγμές. Γύρω μου βλέπω πρόσωπα σκεφτικά, λυπημένα, έτοιμα με το παραμικρό να μαλώσουν, να φωνάξουν για αυτά τα αναπάντεχα που ζουν. 
      Κι όμως η η δύναμη και η θέληση ξεπερνά όλα τα εμπόδια και άνεμος δημιουργίας θα φυσήξει.... Διαβάζω τα ιστολόγια των φίλων μου, βλέπω τις δημιουργίες τους και τις θαυμάζω. Ναι, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που δεν το βάζει κάτω, που καταπιάνεται με ένα σωρό πράγματα και δίνει την ψυχή του.... Και η σημασία τους μεγάλη, γιατί δίνουν χαρά και ενέργεια στο δημιουργό αλλά και σε αυτόν που τα παίρνει.
    Δέχτηκα πολλά πολλά μηνύματα αγάπης και σας ευχαριστώ από καρδιάς. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από αυτό. Το τελευταίο διάστημα έκανα πολλές διαδικτυακές γνωριμίες, ιδιαίτερα αξιόλογες και ουσιαστικές. Και όσο κι άν είμαι εκ φύσεως "κλειστή" ξεκλείδωσα την πόρτα της ψυχής μου και θαρρώ πως κέρδισα πολλά....
  Σας αφιερώνω ατή τη γιορτινή κάρτα με τις καλύτερες ευχές μου.




    Και τελειώνω με ένα  αποσπάσμα από τα "ανώτερα μαθηματικά..." του Οδυσσέα Ελύτη. 
  " Εάν αποσυνδέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει : με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις".
       

2 σχόλια: