ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τραπεζομάντιλο με φρούτα του Δάσους

     Ο Νοέμβρης μπήκε για τα καλά και ο χειμώνας αρχίζει να δείχνει το πρόσωπό του. Σήμερα, μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης  των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ σκέφτηκα να βάλω λίγο χρώμα και λίγη ομορφιά στην καθημερινότητα μας. Χρόνια πολλά σε όλους τους αγαπημένους μας, στα αδέλφια στους φίλους στους συγγενείς μας... Και είναι πολλοί.... Απλά, ας είναι γεροί και αισιόδοξοι.
        Άλλωστε όλος ο μήνας και ο επόμενος είναι γεμάτοι  γιορτές, που πιστεύω ότι θα μας αλλάξουν τη διάθεση. Χειμωνιάτικο τραπεζομάντιλο λοιπόν για εξαιρετικές στιγμές, για ρομαντικά δείπνα κάτω από το φως των κεριών.

         Τα κλαδιά με τα  φρούτα του δάσους στολίζουν γύρω γύρω το εργόχειρο και στη μέση ένας μεγαλοπρεπής φιόγκος.... Χρώματα που θυμίζουν κόκκινο κρασί ταιριάζουν απόλυτα με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. 

          Το ύφασμα μπορεί να είναι λινό λευκό ή εκρού για να φαίνεται η αντίθεση με τα χρώματα του κεντήματος ενώ αν δεν το βρείτε ψάξτε για αίντα λεπτή.  Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά η γυαλιστερή φάσα.

 Βέβαια η επιλογή γίνεται ανάλογα με τον διάκοσμο του χώρου έτσι ώστε να δένει αρμονικά. Όπως και να 'χει το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκθαμβωτικό. 
            Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε. 

5 σχόλια:

  1. Α Νάσια με βάζεις σε πειρασμό με τα σχέδια που μας δείχνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά εκθαμβωτικό και δελεαστικό! μπράβο!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστικό τραπεζομάντηλο!!! Γιορτινό και χαρούμενο!!! Άλλο πράγμα το χειροποίητο βρε παιδί μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντυπωσιακό και χαρούμενο!!!Οτι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι!!!!Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή