ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Κέντημα με χάντρες

Επιτέλους, μετά από καιρό  τελειώσε ένα πανέμορφο κέντημα. Χάντρες, πούλιες τοποθετούνται με γεωμετρική ακρίβεια και το τελείωμά του είναι εμπευσμένο από ένα κέλτικο σχέδιο. Το χαίρομαι και σας το παρουσιάζω με ερασιτεχνικές φωτογραφίες.
Το τοποθέτησα πάνω σε ένα ανοικτόχρωμο πλεκτό για να αναδειχτεί το σχέδιο του λασέ. Φυσικά δεν το προτείνω, απλά χρειάζεται κάτι για να φαίνεται η ομορφιά του σχεδίου. 







4 σχόλια:

  1. Δεν έχω κεντήσει ακόμα με χάντρες και κάθομαι και χαζεύω το δικό σου. Είναι όντως πολύ όμορφο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Το σχέδιο είναι πανεύκολο, επαναλαμβανόμενο και δεν καταλαβαίνεις για πότε το τελειώνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Teleia ta sxedia me tis xantres....oles oi douleies sou uperoxes!!!! Anarwtiemai an tha mporouses na mou steileis kanena sxedio me xantres..... Euxaristw para polu ( email. Kgkazantis@hotmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα,
    είμαι πολύ καινούρια στο εργόχειρο και μόλις έπεσα πάνω σ΄αυτό το σχέδιο!! μου αρέσει πολύ! άραγε θα μπορούσα να το φτιάξω;δεν έχω και πολύ χρόνο να ψάξω αυτή τη στιγμή και ακόμη αναρωτιέμαι πώς γίνεται με τα σχέδια που βλέπουμε; είδα κι άλλα σχέδια που μου αρέσουν.... για να μην πω όλα....
    αλλά με το συγκεκρίμενο πως γίνεται;

    ευχαριστώ πολύ για αυτή την ωραία προσπαθεια που κάνεις.. για εμάς τις νέες στο χώρο συτό είναι πολύ σημαντικό!!!
    καλή συνέχεια πάντα με μεγάλες εμπνεύσεις!
    dapipar@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή