ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Καλωσορίζοντας το 2017!!!!!

   Με μεγάλη χαρά και πολλή ενέργεια (επιτέλους) σας χαιρετώ και σας εύχομαι από καρδιάς, έστω και αργά,  στη νέα χρονιά να έχετε όμορφες στιγμές, υγεία, δημιουργική φαντασία ψυχική ηρεμία   και ό,τι άλλο επιθυμείτε.... 
    

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχέδιο το έχω κεντημένο από τη θεία μου που πέθανε πριν χρόνια.Η θεία μου η Πολυξένη ήταν κεντήτρια στον ΕΟΜΕΧ και σε σύλλογο λαϊκής παράδοσης.Ήταν αυτή που κέντησε τη προίκα της τότε πριγκίπισσας Σοφίας.Αν το πιστεύεις μικρή την έβλεπα να κεντάει χωρίς σχέδιο όπως εγώ ζωγραφίζω σε καμβά.Από αυτήν πήρα την αγάπη και τα πρώτα μαθήματα κεντήματος.Όταν παντρεύτηκα μου χάρισε 3 κεντήματα διαφορετικά σε τεχνική υπέροχα. Δυστυχώς το ένα το είχα στρωμένο κάποτε ( από μετάξι) και το παιδάκι μιας φίλης μου έριξε κόκα κόλα.Δεν έφυγε ποτέ ο λεκές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μοναδικά υπέροχο το εργόχειρό σου Νάσια μου, θαυμάσιο παραδοσιακό σχέδιο διαμορφωμένο αριστοτεχνικά σε ένα πανέμορφο καρέ με αρμονικά χρώματα...Εξαιρετικές και οι οδηγίες σου καθώς και οι λεπτομέρειες των "οδηγών", του τελειώματος, της προσαρμογής του σχεδίου, τέλειες οι επεξηγηματικές φωτογραφίες σου. Καλή κι ευλογημένη χρονιά σου εύχομαι, να το χαρείς με υγεία !!! Σε φιλώ, να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άψογο !!!!! Μπράβο, είναι ένα έργο τέχνης !!!!! Γεια στα χέρια σου !!!!
    Καλή χρονιά για όλη σου την οικογένεια και πάντα με τόσο μοναδικά και θαμαστά έργα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη χρονιά με υγεία και πολλές όμορφες δημιουργίες. Το κέντημα μοναδικό, έργο τέχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή