ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ένα χειμωνιάτικο θέμα.

Καλησπέρα σας και καλό μήνα έστω και αργά.

   Οι υποχρεώσεις και ο φθινοπωρινός καιρός, αυτή την εβδομάδα εισέβαλαν δυναμικά στην καθημερινότητά μου και δεν μπόρεσα ακόμη να διαχειριστώ και να βάλω σε σειρά πολλά πράγματα. Που θα πάει όμως, θα τα καταφέρω. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια...
 Η έμπνευση για αυτή την ανάρτηση ήρθε από τη σχολική ζωή και τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας καθώς και από την αλλαγή του καιρού. Όπως και να ΄χει ο χειμώνας κάνει σιγά σιγά αισθητή την παρουσία του και η πρότασή μου είναι.....κουκουβάγιες. Κεντημένες σε πανώ με εκείνο το "σοφό" βλέμμα,  κεντημένες με διάφορες βελονιές με ένα ζεστό κόκκινο χρώμα κάνουν ωραία αντίθεση με το μπεζ εταμίν.
.



   Και να κάποιες προτάσεις για μικρά και μεγάλα κάδρα. Γίνονται γρήγορα και μας προετοιμάζουν για τη χειμωνιάτικη σεζόν. Τα χρώματα ζεστά και γλυκά συνάμα, συμβάλλουν στη δημιουργία θαλπωρής στο χώρο.



      Και μια άλλη πρόταση για σχολική τσάντα παρακαλώ.... Φυσικά εδώ τα χρώματα είναι ζωηρά και δημιουργούν μια όμορφη και χαρούμενη εικόνα.


Περιοδικό Broderie Creative.

Και άφησα για το τέλος ένα πολύ χαριτωμένο καρέ με κουκουβάγιες πάνω στα κλαδιά. Μπορεί να γίνει το σχέδιο και σε ένα μαξιλάρι και να συνδυαστεί άψογα με το καρέ. Η φωτογραφία είναι από την Ολλανδική ιστοσελίδα, την οποία παραθέτω και μπορείτε να βρείτε κι άλλα πολλά όμορφα σχέδια.



Και όλα αυτά είναι μια πρόγευση για τις επόμενες αναρτήσεις, οι οποίες θα έχουν "άρωμα" Χριστουγέννων. Μάλιστα  προσπαθώ να συγκεντρώσω μικρά σχέδια, γιατί έχω δώσει υπόσχεση σε μια φίλη.... Ελπίζω σύντομα να τα καταφέρω και να σας τα παρουσιάσω....

5 σχόλια:

  1. Καλό μήνα και σε σένα!!! Μη νομίζεις, όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στον ξαφνικό...χειμώνα!!!
    Ομορφα τα σχεδια με θέμα τη σοφή κουκουβάγια! Ιδιαίτερα το τελευταίο το λάτρεψα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα όλα τα σχέδια , Νάσια μου !!!! Λατρεύω τις κουκουβάγιες !!! Περιμένω τις αναρτήσεις με ....άρωμα Χριστουγέννων !!!
    Καλό βράδυ !!! Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα Νάσια μου ! Πόσο πολύ αγαπώ τις κουκουβάγιες και πράγματι είναι πολύ όμορφα όλα τα σχέδια
    Καλό σου βράδυ!!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα σχέδια με τις κουκουβάγιες !!!
    Καλό μήνα, καλό χειμώνα και καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφα σχέδια , απλά και λιτά.Είναι και όμορφα δωράκια νομίζω αν κεντηθούν σε μικρά πετσετακια!Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή