ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Όμορφα και εύκολα σεμέν

Καλημέρα σας κορίτσια.
   Σας γράφω έχοντας απέναντί μου ένα υπέροχο τοπίο και ένα συννεφιασμένο ουρανό. Ίσως τελικά ήρθε το Φθινόπωρο.... Όλες αυτές τις μέρες δεν προλάβαινα να γράψω, γιατί βρισκόμουν σε ένα δημιουργικό οίστρο σε όλα τα επίπεδα. Στη δουλειά, στο σπίτι και φυσικά στο χόμπι μου. Κατάφερα και άνοιξα ένα λογαριασμό στο περίφημο Facebook "Nasia Chatzi", ενέδωσα σε κάτι, που ομολογώ, ότι δεν συμπαθώ. Το κίνητρό μου είναι να συνομιλώ με φίλες, που μου ζητούν συμβουλές και να ανταλλάσσω ιδέες ειδικά τώρα, που αρχίζει να χειμωνιάζει και μαζευόμαστε στα σπίτια μας.
  Και φυσικά δυο ωραία σεμέν, ένα πιο μοντέρνο και ανάλαφρο και ένα πιο κλασικό, μπορούν να γίνουν γρήγορα και να στολίσουν τα τραπέζια του σαλονιού, της τραπεζαρίας. Κεντιούνται σε ύφασμα αΐντα σε λευκό ή εκρού ή και σε άλλους τύπους, ανάλογα με το τι θα βρείτε και το κόστος τους. 


    Οι καρδιές σε έντονο κόκκινο  δίνουν ένα χαρούμενο τόνο στο τραπέζι και μπορούμε να αλλάξουμε τους χρωματισμούς ανάλογα με τα χρώματα του σπιτιού μας.


       Η γιρλάντα του Αλεξανδριανού, διακριτική, κομψή και με υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων ταιριάζει απόλυτα με το χειμωνιάτικο διάκοσμο του σπιτιού μας, δεν "βαραίνει" το χώρο 
 και μπορεί να κεντηθεί σε όποιο μήκος θέλουμε και σε ύφασμα λινό ή εταμίν.  
 Για περισσότερα επικοινωνήστε...

8 σχόλια:

  1. Τι ωραίο το αλεξανδριανό...!!!! Το λάτρεψα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ, πότε θα προλάβω να ετοιμάσω όλες αυτές τις υπέροχες ιδέες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, γιατί υπάρχουν και άλλα υπέροχα σχέδια που θέλω να κάνω και δεν ξέρω τι να πρωτοαρχίσω....

      Διαγραφή
  3. Sempre belli i ricami che ci proponi,
    il moderno e il classico......
    Buona serata
    Elena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νάσια καλό απόγευμα κορίτσι μου, το κέντημα με το αλεξανδρινό μου άρεσε πάρα πολύ, θα ήθελα λεπτομέριες. Πού μπορώ να βρώ το σχέδιο και τα χρώματα που θα χρειαστώ.
    σε ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τα δυο πολύ όμορφα,αλλά αυτό με τα αλεξανδρινά το ξεχώρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή