ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Μύρισε Άνοιξη!!!!!!!!!


Τι κάνετε;  Ελπίζω να σας βρίσκω με καλή διάθεση, να σας έχει "πιάσει" η Άνοιξη και να αναπνέετε επιτέλους την αναγέννηση της Φύσης, αυτή τη μαγική απροσδιόριστη αύρα που μας περιβάλλει και μας κάνει να θέλουμε να "ξεφύγουμε", να αποτινάξουμε από πάνω  μας τον βαρύ χειμώνα.
Πάντα πίστευα πως αυτή την εποχή, την οποία έχω αδυναμία, με ένα ανεξήγητο τρόπο φεύγει από την ψυχή μας η σκοτεινιά και η μουντάδα  και σαν άδειος καμβάς περιμένει να γεμίζει χρώματα ζωηρά και ανάλαφρα.
"Γέμισε" με Έρωτες και Αγάπη αυτή η ανάρτηση μιας και ένα ακόμη ζευγάρι ξεκινά το κοινό του ταξίδι στη ζωή.


 Ήθελα να προσωποποιήσω αυτή τη δημιουργία μου να είναι μοναδική για το ζευγάρι που θα την χαρεί, και με αφορμή ένα Γαλλικό βιβλίο όπου είδα το σχέδιο σκάρωσα αυτή την εκδοχή.
     Τα μονογράμματα αν και δεν είχαν προβλεφθεί βρήκανε θέση ταιριαστή μέσα στο χορό των Ερώτων.

 Αν και ήταν δύσκολη η αποτύπωση στις άλλες δυο πετσέτες θέλω να πιστεύω ότι τα κατάφερα. Το ζευγάρι σχεδόν μέσα στη φύση.
 Και στη μικρή πετσέτα η πεταλούδα σέρνει το χορό της Άνοιξης.
Σας εύχομαι από καρδιάς να είστε καλά και να κάνετε σχέδια, όνειρα για το μέλλον......

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα φίλη μου! Υπέροχες οι δημιουργίες σου κι εγώ είμαι σε μία φάση που κεντάω συνέχεια και μάλιστα σχέδια που τα "βγάζω" μόνη μου.Καλό ΣΚ να έχεις και..Αχτιδένια φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Νάσια γι' άλλη μια φορά! Τα θαύμασα τα έργα σου και είναι βέβαιο ότι θα αρέσουν τόσο πολύ! Αυτοί οι Έρωτες είναι πραγματικά χάρμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ αυτή η σταυροβελονια τι δημιουργεί Νασια μου χαρη βεβαια στα χερακια σου .. οι έρωτες σου θα μορφήνουν ττην ζωή του ζευγαριού... να περνας ομορφα φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοναδικές οι συνθέσεις σου, μοναδικά και τα δώρα σου Νάσια μου στους νεονύμφους !!! Να ζήσουνε και να ευτυχίσουνε μέχρι τα βαθειά τους γεράματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή