ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Άρχισε η προετοιμασία!!!!!!!!!

    Σας χαιρετώ και σας γράφω πολύ βιαστικά μιας και το Φθινόπωρο μπήκε φουριόζο και ακόμη δεν έχω βρει τους ρυθμούς μου. 
      Όμως, στο περιθώριο της δουλειάς ξεφύλλισα Αγγλικά περιοδικά, τα οποία στολίστηκαν για την πιο ωραία γιορτή του χρόνου. Τελικά, αν προγραμματίσεις τα "θέλω" σου μπορεί και να προλάβεις να χαρείς και να στολίσεις το χώρο σου με όμορφα πράγματα...
    Την τιμητική τους έχουν τρία Αγγλικά περιοδικά, Cross stitch Gold, Crosstitcher, Cross stitch Collection, τα οποία ξεφύλλισα και διάλεξα για σας. Είναι τα τεύχη του Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου 2016, ό,τι πιο νέο και φρέσκο. Υπάρχουν σελίδες όπου μπορείτε να τα παραγγείλετε ή να τα κατεβάσετε με λίγα ευρώ. Σας δίνω μία διεύθυνση παρακάτω.
   Απολαύστε χρώματα, σχέδια και διαφορετικές  προτάσεις διακόσμησης.




Κι αν σας ενδιαφέρουν μπορείτε να γίνετε online συνδρομητές και να τα έχετε στον υπολογιστή σας. Δείτε εδώ:
Και εδώ:
Και εδώ:


    Εις το επανιδείν.

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα σχέδια !!! Αυτά τα κρεμαστά στολίδια τα έχω λατρέψει και το έχω βάλει σκοπό να στολίσω το δέντρο μόνο με τέτοια (!!!!!!!!) ελπίζω δηλαδή αλλά δεν το βλέπω !!! Άντε και καλή δύναμη για δημιουργίες !!!! Σε φιλώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα κι από μένα! Εννοείται ότι ο προγραμματισμός βοηθάει πολύ, κι εγώ έχω αρχίσει τις προετοιμασίες μου ;) Οσο για τα περιοδικά και τα σχέδια, είναι υπέροχα κι ευχαριστούμε για τους συνδέσμους. Αν και πάντα προτιμώ ένα φυσικό περιοδικό, αρκετές φορές εξυπηρετεί πολύ η ηλεκτρονική μορφή τους. Φιλάκια και καλές προετοιμασίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα χρυσοχέρα και τι όμορφα όλα ιδιαίτερα τα στολίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα Νάσια μου λες να αρχίσουμε απο τωρα τα Χριστουγεννιάτικα; το βρικωλογοκό αφου στοε τέλος τεχω παντα να προλαβω.. πολύ ομορφες προτασεις το σεμεν το λατρεψα.. να έχεις ενα ομορφο μηνα καλο σου Σαββατοκλυριακο φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή