ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Εαρινή ισημερία, μύρισε Άνοιξη....

Καλησπέρα σας κορίτσια.
   Καιρός να ξεμυτίσουμε και να σχεδιάσουμε τα καινούρια μας κεντήματα. Ανθισμένα και ευωδιαστά θα στολίσουν τα τραπέζια τους τοίχους τις πετσέτες, θα χρωματίσουν τη ζωή μας. 
  Μια ανάρτηση γεμάτη μυρουδιές και χρώματα, ο,τι πρέπει για την εποχή. Διάλεξα από τη συλλογή μου διάφορες προτάσεις, κομψές και εύκολες. Κοιτάξτε και κρίνετε.
   Ένα σχέδιο με ένα πουλί πάνω σε διαφορετικά υφάσματα και με διαφορετική χρήση. Βέβαια, στο θέμα ύφασμα χωλαίνουμε. Μακάρι να βρεθούν προμηθευτές που θα φέρουν νέα πνοή στο κέντημα. Υπάρχουν νέες φίλες, οι οποίες θα ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό, όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα.

      


  Προτείνω λοιπόν να πορευτούμε με τα απλά και πανέμορφα λινά υφάσματα, τα οποία μπορεί να είναι μονόχρωμα, όμως δεν υστερούν στο αποτέλεσμα. Αρκεί ο συνδυασμός και η φαντασία.
    Μέσα στη φύση ένα ασυνήθιστο μίνιμαλ καρέ γεμάτο αγριολούλουδα και πουλιά. Χρώματα ζωηρά και έντονα σε σωστές δόσεις  προαναγγέλλουν τη ανοιξιάτικη μαγεία. Όπως και να ΄χει ακόμη κι αν τα εργόχειρα είναι από γερμανικό περιοδικό, τα σχέδια θυμίζουν έντονα τη φύση στη χώρα μας, που βρίσκεται στην καλύτερή της στιγμή.

 Και πάλι μας δίνει διαφορετικές εκδοχές για να χρησιμοποιήσουμε το βασικό σχέδιο.

    Αααα, να μην ξεχάσω σας έχω και κάποιες πασχαλινές προτάσεις, εύκολες και όμορφες. Τα λαγουδάκια και τα αυγά έχουν την τιμητική τους.




Δεν είναι φανταστικά;;;

5 σχόλια:

  1. Υπέροχες οι ανοιξιάτικες προτάσεις σου !!!!!! Ξετρελλάθηκα με τα λαγουδάκια και τις κάρτούλες !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα γλυκιά μου , θα βασιστώ στη τελευταία σου φράση και θα πω..μα κάθε τι το χειροποίητο είναι..υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα/ Οντως όλα είναι τόσο όμορφα, ζωντανά κι ανοιξιάτικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι υπέροχα!!! δροσάτα και ελπιδοφόρα .....με την ανοιξιάτικη πνοή τους....το λινό είναι τόσο λιτό και αγνό υλικό που σε κάνει να χαίρεσαι που το δουλεύεις.....πολύ όμορφα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφες και χαρούμενες οι Ανοιξιάτικες ιδέες που μας δίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή