ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Προτάσεις για μικρά δωράκια με την προσωπική μας πινελιά!!!!

Καλήμερα σας και καλή εβδομάδα. 

   Χρόνια πολλά στις Αννούλες του χιονιά και...... επανέρχομαι δριμύτερη γιατί, όπως  σας είπα, όλο αυτό τον καιρό ετοίμαζα μικροπράγματα για δωράκια για στολισμό και άλλα πολλά.
   Σήμερα, σας έχω δυο οικονομικές πρότασεις για δώρο.
 Όλο και κάποιες επισκέψεις έχουμε σε φίλες  για καφέ ή για γιορτές. Έτσι, για να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα, γλυκά, λουλούδια κλπ. μπορούμε κάλλιστα να τις δωρίσουμε κάτι, το οποίο το έχουμε φτιάξει μόνες μας και έχουμε βάλει την προσωπική μας σφραγίδα και φυσικά πολλή αγάπη.
   Ιδού, τα κατσαρολικά σε παράταξη πάνω σε πετσέτες κουζίνα έμπνευση ήρθε από το χώρο στον οποίο περνάω τις περισσότερες ώρες της ημέρας. 



Εδώ και καιρό είχα βρει αυτές τις πετσέτες σε διάφορα χρώματα και πήρα αρκετές, γιατί μου άρεσε να φτιάχνω χίλια δυο σχέδια επάνω τους και να τις τελειώνω χωρίς να το καταλάβω. Για κλωστές δεν γράφω. Ό,τι υπάρχει.....

 Και για να είναι ολοκληρωμένη η ανάρτηση σας γράφω ότι τις πήρα 3,5 ευρώ την καθεμιά. Συνολικό κόστος 7 ευρώ.... Χρόνος που χρειάζεται για να τις φτιάξεις 2-3 ώρες. Αξία ανεκτίμητη, όπως λέει και διαφήμιση, για να υπερβάλλω και λίγο....

Το σχέδιο είναι δικής μου έμπνευσης και θα σας το δώσω. Απλά δεν προλαβαίνω να κάνω τα γραφικά του γιατί ο χρόνος είναι φοβερά περιορισμένος. Όμως υπόσχομαι να το ανεβάσω σύντομα με λεπτομέρειες για το πως να το φτιάξετε.

Και πάω στην δεύτερη πρόταση για σήμερα. Μια λευκή πετσέτα προσώπου με ένα μονόχρωμο γιορτινό σχέδιο ταιριάζει στα περισσότερα μπάνια και δίνει ζωντάνια στο χώρο. 

     Κεντήθηκε από την καταπληκτική και απίστευτα γρήγορη αδελφή μου, Βάσω (σχέδιο δικής της έμπνευσης) και προορίζεται για ένα bazaar αντικειμένων , το οποίο θα γίνει για την συγκέντρωση χρημάτων για την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου.
Και για να ξέρετε πόσο κόστισαν τα υλικά, υπολογίστε 9 ευρώ η πετσέτα και αν αγοράσετε ένα μουλινέ το κόστος ανεβαίνει στα 10 ευρώ. Χρόνος που απαιτείται υπολογίστε γύρω στις 3-4 ώρες.
Θεωρώ, ότι είναι αξιοπρεπή δώρα φτιαγμένα με αγάπη κυρίως και μεράκι. Φυσικά τα προσφέρουμε σε φίλες, οι οποίες θα το εκτιμήσουν και όσο αφορά στην αισθητική του αλλά κυρίως όσο αφορά και στον κόπο.....

3 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα , Νασια μου !!!!! Η αξία του χειροποίητου και της προσωπικής εργασίας ανεκτίμητη !!!
    Καλή εβδομάδα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω τις πετσέτες με την "σφραγίδα" της δημιουργού.
    Δεν ξέρω να τις κεντήσω η ίδια αλλά χαίρομαι να βλέπω τις δημιουργίες
    φίλων που τα χεράκια τους κάνουν θαύματα.
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή