ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ-CROSS STITCH-NASIA

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ασύμμετρο σεμέν με το βελονάκι.

Καλησπέρα σας. και καλή Σαρακοστή.

   Σήμερα θα σας παρουσιάσω κάτι διαφορετικό. Αν και το ιστολόγιό μου είναι αφιερωμένο στο κέντημα, στη σταυροβελονιά ξεφεύγω μερικές φορές, όταν έχω να παρουσιάσω κάτι πραγματικά όμορφο πρωτότυπο και αξιόλογο. 
 Έτσι λοιπόν, σας παρουσιάζω ένα υπέροχο σεμέν φτιαγμένο με πολύ μεράκι. Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός, ότι είναι ασύμμετρο και η συνολική του εικόνα είναι ασυνήθιστη. Είναι πλεγμένο με λεπτό νήμα και έχει μια δυσκολία στο να γίνει λόγω των τελειωμάτων του.


Φωτίζει τα σκούρα κλασικά έπιπλα, μπορεί όμως να στρωθεί και σε πιο μοντέρνα, γιατί βοηθά το σχέδιό του, που δεν είναι και πολύ "βαρύ"

   Και φυσικά, αν αναρωτιέστε για τη δημιουργό, σας λέω, ότι δεν είμαι εγώ, αλλά το δεύτερο και αφανές μέλος του ιστολογίου: η χρυσοχέρα αδελφή μου, για την οποία και καμαρώνω. Δεν είναι και τόσο εύκολο να φτιάχνεις τέτοιου είδους εργόχειρα αν δεν έχεις μεράκι και υπομονή.

5 σχόλια:

  1. Είναι υπέροχο Νασια.Γεια στα χεράκια της αδελφή σου που φτιάχνει τέτοια αριστουργήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νασια μου ειναι πολύ πολύ ομορφη και προσεγμενη και καλοδουλεμένη!!!!!
    Πολλα πολλα μπραβο!!!
    Καλη σαρακοστη!!!!
    Φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλι εγω!!!
      Ξεχασα να συμπλήρωσω πολλα πολλα μπραβο στην αδερφουλα σου, πραγματικα χρυσοχερα σαν και εσενα!!!!
      Φιλια!!!

      Διαγραφή
  3. Ιδιόρυθμο και σίγουρα πρωτότυπο σχέδιο! Το νήμα μάλλον για 40άρι το κόβει το μάτι μου το δε μέγεθος φανερώνει πολλές-πολλές ώρες δουλειάς. Πολύ στρωτό και το πλέξιμο της χρυσοχέρας αδελφής σου. Εύγε!
    Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα Νασια...πολυ ωραιο το σχεδιο σου...προσπαθησα να το πλεξω αλλα καπου προς τη μεση, δεν μπορω να διακρινω καλα τις σειρες για να βρω το κεντρο...θα με βοηθουσε απιστευτα αν μου εστελνες μια πιο καθαρη φωτογραφια...αν θες βεβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή